De kracht van kleur!

Je eigen schilderij heeft een boodschap voor je, een kleurrijke ontdekkingsreis!

Wanneer je vragen hebt in je leven of je vastloopt op je werk of in relaties dan kun je op zoek gaan naar antwoorden en oplossingen via een creatief proces: kleuroefeningen, korte meditaties en schildersessies.

Deze aanpak versterkt de verbinding tussen hoofd, hart en handen. De balans tussen deze drie is essentieel om je prettig te voelen en goed werk te kunnen leveren. Je leert de kracht die kleuren hebben begrijpen en toepassen: een transformatie van denken naar voelen. Linker en rechter hersenhelft gaan beter samenwerken, vrijheid in je hoofd vertaalt zich naar vrijheid in handelen en voelen.

Aangezien iedereen zijn eigen weg heeft, stem ik de werkwijze persoonlijk af op jouw vraag en situatie en kiezen we een werkvorm die daarbij past. Je eigen creaties hebben een boodschap voor je en ik help je boodschap van de kleuren te ontdekken zodat die je verder helpt.

Sessie van 2u € 75

Via de kleur zet je een proces in jezelf in werking waardoor antwoorden, inzichten en oplossingen als vanzelf naar boven komen.

Meer inzicht in jezelf en beter begrip van anderen, dat is wat de kracht van kleur doet.

Andere werkvormen zie je hier