Loading...
Schilder coaching 2019-08-17T11:04:04+00:00

Kleur als gids op je weg!

Je eigen schilderij heeft een boodschap voor je, een kleurrijke ontdekkingsreis!

Kleuren worden al sinds de oudheid gebruikt om hun helende werking, bij het schildercoachen komen de kwaliteiten van de kleuren aan bod. Kleuren zijn als spiegels en kunnen je iets vertellen.

Via het schilderen kun je de transformatie van het denken naar het voelen maken en in balans komen. Linker en rechterhersenhelft gaan beter samenwerken, vrijheid in je hoofd vertaald zich naar vrijheid in handelen en voelen. Vanuit vrijheid kun je nieuwe keuzes maken. Kleuren hebben een trilling en aangezien alles uit trilling bestaat hebben ze ook invloed op jezelf, elke kleur heeft een kwaliteit en helende werking. Door ermee aan de slag te gaan vindt jij je eigen kleurrijke weg.

Wanneer je vragen hebt in je leven of het loopt niet zoals je zou willen kun je op zoek gaan naar antwoorden en oplossingen via een creatief proces: kleuroefeningen en een schildersessie. Door de creatieve werkwijze wordt je intuïtie versterkt en ga je op een andere manier naar dingen kijken.

Je kunt een werkvorm kiezen en via de kleur zet je een proces in jezelf in werking.

Creativiteit werkt ontspannend en geeft ruimte in je hoofd waardoor antwoorden, inzichten en oplossingen als vanzelf naar boven komen.

Andere werkvormen zie je hier