Loading...
Bewustwording via kleur 2019-08-17T11:24:25+00:00

Kleur is trilling en die trilling doet iets met je, het kan je helpen. Kleuren zijn ook spiegels en kunnen je iets vertellen. Wanneer je vragen hebt in je leven of het loopt niet zoals je zou willen kun je op zoek gaan naar antwoorden en oplossingen via een creatief proces. Je kunt een werkvorm kiezen en via de kleur zet je een proces in jezelf in werking, ik coach je door het proces waardoor antwoorden, inzichten en oplossingen als vanzelf naar boven komen.

We verbinden ons met onze bron en via de kleur krijgen we boodschappen tijdens het creatief proces. Je kunt een werkvorm van te voren kiezen die je aanspreekt maar dat kan ook tijdens de sessie, al werkend. We beginnen altijd met een kleuroefening en aardeoefening om contact te maken met de bron.

Schilder-coaching

Bewustwording via kleur kan heel goed via schilderen. Als je schildert vanuit je gevoel dan heeft je schilderij altijd een boodschap voor je. Door een kleuroefening en korte meditatie kom je helemaal in het nu. Daar is de ruimte voor je creativiteit en kun je op je gevoel kleuren kiezen voor het schilderen.

Met eenvoudige aanwijzingen en tips maak je je eigen schilderij. In dat schilderij is altijd van alles te ontdekken. Ik wijs je de weg en er ontstaat altijd een inspirerende boodschap waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf. Ervaring met schilderen is niet nodig.

Alle sessies zijn op mijn atelier

Blekersvaartweg 20 Heemstede

info/opgeven:vera.debackker@quicknet.nl

Sessieduur: 2 uur

Investering: € 75 (inclusief materiaal)

Schilder je eigen engel

In deze sessie schilder je je eigen engel op doek. Ik heb altijd iets met engelen gehad en na het lezen van de boeken van Lorna Byrne (oa ‘Engelen in mijn haar’) ben ik helemaal geinspireerd om engelen te schilderen. Ik heb veel engelen geschilderd van concreet tot abstract.

Je kunt zelf kiezen hoe je wilt werken, een vrije werkwijze of vanuit een aangereikte vorm, klein en precies of los en groot en alles daar tussen in. Wat je ook kiest het wordt altijd je eigen engel met een eigen boodschap die we lezen via de kleuren.

Sessieduur: 2 uur.

Investering: € 75
(inclusief materiaal)

‘Voel je vrij’ Collage

Je schildert een doek in een ondergrondkleur en na een geleide meditatie maak je een collage van afbeeldingen uit tijdschriften die je aanspreken met eventueel inspirerende woorden.

Deze creatieve werkwijze kan ons inspireren  anders naar ons leven te kijken, nieuwe elementen te ontdekken en daarmee verbinding te leggen. Doordat de beelden er al zijn is het een hele ongedwongen makkelijke werkwijze die bijzonder effectief kan doorwerken in je leven.

Sessieduur: Ongeveer 2,5 uur.

Investering: € 75
(inclusief materiaal)