Kleur is trilling en die trilling doet iets met je, het kan je helpen. Kleuren zijn ook spiegels en kunnen je iets vertellen. Als je schildert vanuit je gevoel dan heeft je schilderij altijd een boodschap voor je. Je kunt een werkvorm kiezen en via de kleur zet je een proces in jezelf in werking, ik coach je door het proces waardoor antwoorden, inzichten en oplossingen als vanzelf naar boven komen.

We verbinden ons met onze bron en via de kleur krijgen we boodschappen tijdens het creatief proces. Je kunt een werkvorm van te voren kiezen die je aanspreekt maar dat kan ook tijdens de sessie, al werkend. We beginnen altijd met een kleuroefening en aardeoefening om contact te maken met de bron.

 ‘Kleur jezelf in je kracht’

Het werken met kleur kan jezelf ondersteunen, kleur is trilling en dat doet iets met je. Via de ‘regenboog-workshop’, kleur je eigen regenboog, kun je jezelf in je kracht kleuren. Het volgen van de kleuren van de regenboog is ook het volgen van de kleuren van de chakra’s. Alles wordt even aangeraakt en in beweging gezet. Omdat coaching in mijn atelier op dit moment niet mogelijk is bied ik deze vorm online aan via Skype. Via Skype maken we verbinding en gaan we na een korte meditatie de regenboog kleuren, je eigen regenboog heeft altijd een boodschap voor je die ik aan het eind voor je zal duiden.(Dit kan ik opnemen en je mailen.)

Benodigdheden: kleurpotloden en papier

Duur: 2 uur

Kosten  € 75

Voor informatie en opgeven: Vera 0624152852
vera.debackker@quicknet.nl

Introductie filmpje om zelf de workshop te doen:

https://youtu.be/-Clv10Tv7qs

Schilder-coaching

schilder je krachtdier

Bewustwording via kleur kan heel goed via schilderen. Met eenvoudige aanwijzingen en tips maak je je eigen schilderij. In dat schilderij is altijd van alles te ontdekken. Ik wijs je de weg en er ontstaat altijd een inspirerende boodschap waardoor je meer inzicht krijgt in jezelf. Ervaring met schilderen is niet nodig.

Via de schilder-coaching kun je tot een abstract schilderij komen met een boodschap. We kunnen dan ook kijken of er misschien een dier in verstopt is en daar iets mee doen. Via een meditatie kun je ook je krachtdier vinden of gewoon een kaart trekken met je krachtdier. Op eenvoudige wijze kun je dit dier omzetten in een schilderij, uiteraard heb ik daar allerlei mogelijkheden voor en kiezen we dat wat bij je past.

Alle sessies zijn op mijn atelier

Blekersvaartweg 20 Heemstede

info/opgeven:vera.debackker@quicknet.nl

Sessieduur: 2 uur

Investering: € 75 (inclusief materiaal)

Schilder je eigen engel

In deze sessie schilder je je eigen engel op doek. Ik heb altijd iets met engelen gehad en na het lezen van de boeken van Lorna Byrne (oa ‘Engelen in mijn haar’) ben ik helemaal geinspireerd om engelen te schilderen. Ik heb veel engelen geschilderd van concreet tot abstract.

Je kunt zelf kiezen hoe je wilt werken, een vrije werkwijze of vanuit een aangereikte vorm, klein en precies of los en groot en alles daar tussen in. Wat je ook kiest het wordt altijd je eigen engel met een eigen boodschap die we lezen via de kleuren.

Sessieduur: 2 uur.

Investering: € 75
(inclusief materiaal)

‘Voel je vrij’ Collage

Je schildert een doek in een ondergrondkleur en na een geleide meditatie maak je een collage van afbeeldingen uit tijdschriften die je aanspreken met eventueel inspirerende woorden.

Deze creatieve werkwijze kan ons inspireren  anders naar ons leven te kijken, nieuwe elementen te ontdekken en daarmee verbinding te leggen. Doordat de beelden er al zijn is het een hele ongedwongen makkelijke werkwijze die bijzonder effectief kan doorwerken in je leven.

Sessieduur: Ongeveer 2,5 uur.

Investering: € 75
(inclusief materiaal)