Loading...
Bewustwording via kleur 2018-01-07T13:24:53+00:00

Kleur is trilling en die trilling doet iets met je, het kan je helpen. Kleuren zijn ook spiegels en kunnen je iets vertellen. Wanneer je vragen hebt in je leven of het loopt niet zoals je zou willen kun je op zoek gaan naar antwoorden en oplossingen via een creatief proces. Je kunt een werkvorm kiezen en via de kleur zet je een proces in jezelf in werking waardoor antwoorden, inzichten en oplossingen als vanzelf naar boven komen.

We verbinden ons met onze bron en via de kleur krijgen we boodschappen tijdens het creatief proces. Je kunt een werkvorm van te voren kiezen die je aanspreekt maar dat kan ook tijdens de sessie, al werkend. We beginnen altijd met een kleuroefening en aardeoefening om contact te maken met de bron.

Schildersdialoog

Na een geleidelijke meditatie ga je intuitief schilderen vanuit de kleur. Steeds opnieuw neem je afstand om te kijken wat het schilderij je te zeggen heeft en wat het nodig heeft. Jouw schilderij is de spiegel van je eigen proces.

Al werkend valt er van alles te ontdekken over wat het schilderij en de kleuren je te zeggen hebben. En zo krijg je meer inzicht in jezelf. Ervaring met schilderen is niet nodig. Het gaat vooral om het spelen met kleuren en het plezier in het schilderen.

Sessieduur: 2 uur.

Investering: € 70
(inclusief materiaal)

Schilder je eigen engel

In deze sessie schilder je je eigen engel op doek. Ik heb altijd iets met engelen gehad en na het lezen van de boeken van Lorna Byrne (oa ‘Engelen in mijn haar’) ben ik helemaal geinspireerd om engelen te schilderen.

Ik heb veel engelen geschilderd van concreet tot abstract. Je kunt zelf kiezen hoe je wilt werken, een vrije werkwijze of vanuit een aangereikte vorm, klein en precies of los en groot en alles daar tussen in.

Wat je ook kiest het wordt altijd je eigen engel met een eigen boodschap die we lezen via de kleuren.

Sessieduur: 2 uur.

Investering: € 70
(inclusief materiaal)

‘Voel je vrij’ Collage

Je schildert een doek in een ondergrondkleur en na een geleide meditatie maak je een collage van afbeeldingen uit tijdschriften die je aanspreken met eventueel inspirerende woorden.

Deze creatieve werkwijze kan ons inspireren  anders naar ons leven te kijken, nieuwe elementen te ontdekken en daarmee verbinding te leggen. Doordat de beelden er al zijn is het een hele ongedwongen makkelijke werkwijze die bijzonder effectief kan doorwerken in je leven.

Sessieduur: Ongeveer 2,5 uur.

Investering: € 70
(inclusief materiaal)