Loading...
Bewustwording via kleur 2018-03-16T21:50:41+00:00

Kleur is trilling en die trilling doet iets met je, het kan je helpen. Kleuren zijn ook spiegels en kunnen je iets vertellen. Wanneer je vragen hebt in je leven of het loopt niet zoals je zou willen kun je op zoek gaan naar antwoorden en oplossingen via een creatief proces. Je kunt een werkvorm kiezen en via de kleur zet je een proces in jezelf in werking waardoor antwoorden, inzichten en oplossingen als vanzelf naar boven komen.

We verbinden ons met onze bron en via de kleur krijgen we boodschappen tijdens het creatief proces. Je kunt een werkvorm van te voren kiezen die je aanspreekt maar dat kan ook tijdens de sessie, al werkend. We beginnen altijd met een kleuroefening en aardeoefening om contact te maken met de bron.

Workshop

Op 7 april 2018 is er een workshop bewustwording in mijn atelier: ‘Voel je vrij’ Via meditatie komen we in het hier en nu en daar is de ruimte om je vrij te voelen. Vrijheid van binnenuit!

Met korte opstellingen krijg je inzicht in jezelf en hoe jij je vrij kunt voelen. In alle vrijheid maken we een collage daarover. Een mooie creatief, intuitief proces met altijd een inspirerende boodschap voor jezelf! Begeleiding door Vera en opstellingen door Karin van Eijkerenhttp://www.eijkpuntcoaching.nl

7 april van 13-17u

Locatie:Blekersvaartweg 20 Heemstede

info/opgeven:vera.debackker@quicknet.nl

Investering: € 75
(inclusief materiaal, koffie/thee)

Schilder je eigen engel

In deze sessie schilder je je eigen engel op doek. Ik heb altijd iets met engelen gehad en na het lezen van de boeken van Lorna Byrne (oa ‘Engelen in mijn haar’) ben ik helemaal geinspireerd om engelen te schilderen.

Ik heb veel engelen geschilderd van concreet tot abstract. Je kunt zelf kiezen hoe je wilt werken, een vrije werkwijze of vanuit een aangereikte vorm, klein en precies of los en groot en alles daar tussen in.

Wat je ook kiest het wordt altijd je eigen engel met een eigen boodschap die we lezen via de kleuren.

Sessieduur: 2 uur.

Investering: € 70
(inclusief materiaal)

‘Voel je vrij’ Collage

Je schildert een doek in een ondergrondkleur en na een geleide meditatie maak je een collage van afbeeldingen uit tijdschriften die je aanspreken met eventueel inspirerende woorden.

Deze creatieve werkwijze kan ons inspireren  anders naar ons leven te kijken, nieuwe elementen te ontdekken en daarmee verbinding te leggen. Doordat de beelden er al zijn is het een hele ongedwongen makkelijke werkwijze die bijzonder effectief kan doorwerken in je leven.

Sessieduur: Ongeveer 2,5 uur.

Investering: € 70
(inclusief materiaal)